Schilderwerk binnen

Binnenwerk houdt in dat één of meerdere woonruimten wordt aangepakt. Hierbij kunt u denken aan wanden, kozijnen en deuren. Maar ook aan bijvoorbeeld de trap. Voor de wanden kunt u bijvoorbeeld kiezen uit diverse muurverven, behang, glasvlies en andere decoratieve afwerkingen.

Maar ook voor de deuren en kozijnen is er keuze uit diverse verven. Dit kan natuurlijk van hal tot woonkamer, van zolderruimte tot trappenhuis. Zowel particulier als bij bedrijfspanden.

Wilt u de sfeer in uw huis veranderen of kiest uw juist voor een “opfrisbeurt”?

Wij helpen u graag. 

Schilderwerk buiten

Bij schilderwerk gaat het in de eerste plaats om het behoud van het object. Een goede bescherming garandeert een langere levensduur. Daarnaast zorgt tijdig, planmatig schilderwerk ervoor dat het pand een frisse uitstraling behoudt. 

Naast het schilderen, verrichten we ook houtrotreparaties en vervangen we glaslatten en kitnaden langs beglazing om de levensduur van kozijnen, deuren en ramen maximaal te waarborgen. 

deze gebruiken
Deze website maakt gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.