Wandafwerking

Wanden bepalen voor een groot deel de sfeer en uitstraling van een ruimte. Tegenwoordig bestaat er een breed scala aan mogelijkheden, waarbij zowel het decoratieve aspect als de functionaliteit tot hun recht komen:

Glasvlies

Het ziet eruit als behang, maar heeft bijzondere eigenschappen. Glasvlies, ook wel glasweefsels genoemd, is vochtbestendig en kan niet rotten. Ook is het gemakkelijk overschilderbaar.

Bovendien heeft het de eigenschap een soort versteviging te bieden aan slechte muren. Ook niet onbelangrijk om te vermelden: Glasvlies werkt brandvertragend.  Glasvlies is verkrijgbaar in verschillende designs.

Behang

Behang is minder stevig als glasvlies en moet op een volledig egale muur geplakt worden, want oneffenheden in de muren zijn duidelijker te zien bij behang dan bij bijvoorbeeld glasvlies.

Elk jaar worden er heel veel nieuwe designs behang op de markt gebracht. Van Modern Italiaans design tot de Klassieke Engelse sfeer, van aaibaar behang tot fotobehang.

Muurverf

Bij muurverf heeft u de keuze uit duizenden kleuren en soorten. Er is dus voor ieder wat wils. Ook komen er elk jaar weer nieuwe soorten bij zoals metallic, magneetverf of schoolbordverf. Ook handig zijn de afneembare soorten muurverf. Deze zijn bijvoorbeeld heel handig voor in de keuken, hal of trapopgang. 

Structuurverf en kwarts vallen ook onder de categorie muurverven. Het is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit kan weer met verschillende motieven op de muur verwerkt worden. Structuurverf en kwarts geven de wand een voelbare en zichtbare structuur. 

Kleuradvies 

Kleur is één van de grootste sfeermakers in een interieur. Je kan er kamers visueel mee vergroten en zorgen voor heel wat sfeer en gezelligheid. Het vinden van de juiste kleuren in de juiste combinatie kan een lastige opgave zijn. Wij maken gebruik van diverse kleursystemen en helpen u graag om de juiste keuze te maken. 

Deze website maakt gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.