Glaswerk

Voor glaswerkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres. Voor het plaatsen van diverse soorten glas, herstellen van glasschade of aanbrengen van bijvoorbeeld isolatieglas, zonwerend glas, triple glas of veiligheidsglas hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis. Samen kijken we wat voor uw situatie de beste oplossing is. 

Hoog rendementsglas

In de spouw tussen de glasplaten van gewoon dubbel glas zit droge lucht. Tussen de glasplaten van HR++ glas zit een edelgas, meestal argon. Edelgassen isoleren beter dan droge lucht. Aan de binnenzijde van alle HR-glassoorten zit ook een onzichtbaar laagje die de isolatie nog meer verbetert. De coatings weerkaatsen namelijk warmte; zonlicht laten ze grotendeels door.

Er is ook glas met een zonwerende coating, die laat minder zonlicht door. Dat is koeler in de zomer, maar in de winter profiteert u minder van de zon. 

Voordelen HR++ glas:
  • Veel minder last van vocht op ramen en vensterbank. 
  • Minder last van geluid van buitenaf.
  • Glas met een zonwerende coating weerkaatst de warmte, maar laat het zonlicht door. Zo is het koeler in huis. 
  • Ten opzichte van gewoon dubbelglas bespaart u met HR++ glas wel tot wel 20% op uw energierekening. 
Deze website maakt gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.