Onderhoud

Bij schilderwerk gaat het in de eerste plaats om het behoud van het object. Een goede bescherming garandeert een lange levensduur. Daarnaast zorgt tijdig, planmatig schilderwerk ervoor dat het pand een frisse uitstraling behoudt.

Om nog langer plezier te hebben van de bescherming van uw woning is het van groot belang dat uw schilderwerk één keer per jaar gereinigd wordt.  Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Dit doen wij niet zelf, maar dit besteden wij uit. 

Houtrot bewerking

Wij maken bij houtrot reparaties gebruik van Sigma Repair Care producten. Deze speciaal ontwikkelde epoxy producten en onderhoudssystemen maken het mogelijk houtwerk duurzaam te behouden en zo nodig te renoveren.

Kostbare vervanging van kozijnen en andere gevelelementen kunnen achterwege blijven. Naast positieve gevolgen voor het onderhoudsbudget is ook het milieu hierbij gebaat.

Na
Na
Na
Voor
Voor
Deze website maakt gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.