Spuitwerk woning

Naast het reguliere schilderwerk, bieden wij ook de mogelijkheid om binnenwerk te spuiten. Doordat wij beschikken over diverse spuitapparatuur kunnen wij, waar mogelijk, binnen schilderwerkzaamheden ook spuiten.

Het voordeel ten opzichte van het regulier schilderwerk is dat je sneller kwaliteit kan leveren. Waar je bij het reguliere schilderwerk meerdere lagen aanbrengt voor een mooi resultaat, kun je dat door het te spuiten vaak in één keer aanbrengen. Hierbij maken wij ook gebruik van goede afzuigsystemen waarmee verfnevel meteen gefilterd wordt.

Hierbij kunt u denken aan het spuiten van: 

  • wanden & plafonds
  • kozijnen & deuren
  • trappen & radiatoren

Spuitwerk

Naast het reguliere binnenwerk, kunt u bij ons ook terecht voor het spuiten van bijvoorbeeld uw meubels. Denk hierbij aan (inbouw)kasten, stoelen, tafels, bedden, etc.  Of wilt u uw keuken een nieuwe, frisse look geven? Ook keukenkastjes en frontjes kunnen worden gespoten. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Deze website maakt gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.