Keekstra en Hanema > Over ons

Schildersbedrijf Tjeerd Keekstra breidt uit en wordt Keekstra & Hanema.

Dit jaar bestaat Schildersbedrijf Tjeerd Keekstra al weer 15 jaar. In de afgelopen 15 jaar heeft Tjeerd Keekstra met veel plezier en passie het bedrijf ontwikkeld tot een gerenommeerd schilderbedrijf. Hij is actief in de regio en richt zich vooral op het onderhoud van zowel de particuliere- als de kantoren-bedrijven markt.

Door continue kennisvergaring en opleiding heeft Tjeerd de ontwikkelingen in de schilders branche gevolgd en nieuwe technieken en systemen toegepast.

Groei

De omzet van het bedrijf is de afgelopen jaren gestaag gegroeid en doorlopend moest personeel worden ingeleend om aan de vraag te voldoen. Uitbreiding en continuïteit was noodzakelijk. Schoonzoon Peter Hanema heeft vorig jaar aangegeven graag zijn carrière voort te zetten in Schildersbedrijf Tjeerd Keekstra.

Dit was zeer welkom en past in het toekomstbeeld van het bedrijf. Peter is 36 jaar en woont met Chantal en hun twee kinderen in Nes. Hij is bekend met de schilders branche vanuit zijn ervaring als autospuiter.

Medio 2019 is hij overgestapt en inmiddels medevennoot geworden. De naam is daarom ook gewijzigd in Schildersbedrijf Keekstra & Hanema met als vestigingsplaatsen Aldeboarn en Nes.

Toekomst

De kennis en ervaring van Peter wordt gebruikt bij de verdere doorontwikkeling van het schildersbedrijf. Door deze samenwerking kunnen er meer nieuwe technieken en moderne applicaties worden toegepast.

Zo heeft het bedrijf recent geïnvesteerd in een nieuwe verfspuit-installatie waarmee verf en saus door middel van spuittechniek kan worden aangebracht. Met als groot voordeel dat de werkzaamheden kwalitatief beter en sneller kunnen worden uitgevoerd. Ook aanvragen van een grotere omvang kunnen in opdracht worden genomen. Hiermee zijn de mogelijkheden van het bedrijf verder uitgebreid.

Naast regulier beglazing, schilder- en behangwerk kan men nu ook bij Schildersbedrijf Keekstra & Hanema terecht voor spuitwerkzaamheden van deuren, muren, plafonds, kozijnen, radiatoren, keukens etc.

Home_schilderfriesland
In de toekomst gaan wij ook graag voor u aan het werk
Deze website maakt gebruik van cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat u dat goed vindt.