Tjeerd Keekstra

Tjeerd Keekstra

Uw schilder en glaszetter in Friesland


Onderhoud

Bij schilderwerk gaat het in de eerste plaats om het behoud van het object. Een goede bescherming garandeert een lange levensduur. Daarnaast zorgt tijdig, planmatig schilderwerk ervoor dat het pand een frisse uitstraling behoudt. Om nog langer plezier te hebben van de bescherming van uw woning is het van groot belang dat uw schilderwerk één keer per jaar gereinigd wordt. Ook hiervoor kunt u bij mij terecht. Ik maak gebruik van een eigen hoogwerker bij het reinigen van moeilijk bereikbare plekken.

 
Houtrot bewerking

Ik maak bij houtrot reparaties gebruik van Sigma Flexidur producten. Deze speciaal ontwikkelde epoxy producten en onderhoudssystemen maken het mogelijk houtwerk duurzaam te behouden en zo nodig te renoveren. Kostbare vervanging van kozijnen en andere gevelelementen kan achterwege blijven. Naast positieve gevolgen voor het onderhoudsbudget is ook het milieu hierbij gebaat.
Met Flexidur biedt Sigma Coatings de professionele schilder een complete serie kwaliteitsproducten voor effectieve en duurzame houtreparaties, die tevens bruikbaar zijn in álle jaargetijden. Sigma wil natuurlijk graag dat de producten correct gebruikt worden en zorgt daarom ook voor kennisoverdracht om de systemen en producten op een professionele manier te kunnen toepassen. Sigma Coatings verzorgt dus niet alleen goede producten, maar ook een goede opleiding, advisering en begeleiding.
Voor verdere informatie over Sigma Coatings en de Sigma Flexidur producten en systemen kunt U contact met mij opnemen.Erkend Betere Schilder
© 2009-2014, Schildersbedrijf Tjeerd Keekstra.   Website door M-int.nl