Tjeerd Keekstra

Tjeerd Keekstra

Uw schilder en glaszetter in Friesland


Kleuradvies
De sfeer in of van uw huis veranderen kan best moeilijk zijn. Hoe weet u nou welke kleuren mooi zijn en het beste bij bijvoorbeeld de omgeving passen?
Hiervoor heb ik de oplossing! Ik maak gebruik van de Sigma Colour viewer. Dit is een computerprogramma waarmee ik u in een mum van tijd een goede indruk kan geven van de (nieuwe) kleurensituatie in of op uw huis.
Het werkt heel simpel: u wilt een nieuwe kleur op de muur in uw woonkamer, maar u heeft geen idee welke kleur en hoe dit gaat staan. Ik maak digitale foto’s van de situatie, voer deze in op mijn laptop, en het computerprogramma kan de muur bewerken in duizenden kleuren, waaronder alle NCS- en RAL-kleuren.

U ziet direct hoe tinten werken op grote en kleine vlakken, hoe ze zich tot elkaar verhouden en of kleuren op de buitengevel passen bij de omgeving.
De Sigma™ Colour Viewer houdt verder rekening met lichtveranderingen, dag- of kunstlicht en met de structuur van een oppervlak.
Ik kan dan meteen een kleurenadvies uitdraai maken, compleet met de kleurennummers, zodat ze direct besteld kunnen worden. Bovendien betaalt u voor een kleuradvies niets extra, dat is gewoon bij de prijs van de opdracht inbegrepen.
Erkend Betere Schilder
© 2009-2014, Schildersbedrijf Tjeerd Keekstra.   Website door M-int.nl